Γερμανια Εκλογεσ : Η Γερμανία προειδοποιεί για / Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών τις πρώτες πρωινές ώρες δείχνουν (με καταμετρημένο το 24,1%) το spd και τον όλαφ σολτς να συγκεντρώνουν .

Αν τελικά το cdu καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη θέση, ο νέος κυβερνητικός συνασπισμός θα είναι κεντροδεξιός. Μπορεί οι εκλογές στην γερμανία να μην έχουν αναδείξει ακόμα νικητή και η νύχτα να είναι μακριά, όμως έχουν αναδείξει τον μεγάλο χαμένο. Το αν αυτή η αλλαγή προσώπου θα συνοδευτεί και με μεγάλη πολιτική αλλαγή θα φανεί . Ακολουθούν οι πράσινοι με 14, . Με 1,5 μονάδα περίπου προηγείται το spd του συνασπισμού cdu/csu, όπως δείχνει η καταμέτρηση των ψήφων.

Περίπου 60,4 εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών προσέρχονται σήμερα στις κάλπες για να αναδείξουν τη νέα ομοσπονδιακή κάτω . Î'νδρας κατηγορείται ότι
Î'νδρας κατηγορείται ότι from www.iefimerida.gr
Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Με διαφορά 1,7% προηγείται το . Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ spd και cdu, σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Αν τελικά το cdu καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη θέση, ο νέος κυβερνητικός συνασπισμός θα είναι κεντροδεξιός. Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών τις πρώτες πρωινές ώρες δείχνουν (με καταμετρημένο το 24,1%) το spd και τον όλαφ σολτς να συγκεντρώνουν . Ακολουθούν οι πράσινοι με 14, . Η επόμενη κυβέρνηση της γερμανίας θα είναι πιθανότατα τρικομματική, ενώ οι διαβουλεύσεις μεταξύ των κομμάτων από την επομένη των εκλογών για τον . Νίκη του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (spd) στο κρατίδιο του βερολίνου με 22,2% (+0,6% .

Η επόμενη κυβέρνηση της γερμανίας θα είναι πιθανότατα τρικομματική, ενώ οι διαβουλεύσεις μεταξύ των κομμάτων από την επομένη των εκλογών για τον .

Μπορεί οι εκλογές στην γερμανία να μην έχουν αναδείξει ακόμα νικητή και η νύχτα να είναι μακριά, όμως έχουν αναδείξει τον μεγάλο χαμένο. Το αν αυτή η αλλαγή προσώπου θα συνοδευτεί και με μεγάλη πολιτική αλλαγή θα φανεί . Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ spd και cdu, σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Πιθανότατα σήμερα θα ξεκινήσουν οι διερευνητικές επαφές . Με 1,5 μονάδα περίπου προηγείται το spd του συνασπισμού cdu/csu, όπως δείχνει η καταμέτρηση των ψήφων. Η επόμενη κυβέρνηση της γερμανίας θα είναι πιθανότατα τρικομματική, ενώ οι διαβουλεύσεις μεταξύ των κομμάτων από την επομένη των εκλογών για τον . Επειτα από 16 χρόνια η γερμανία διαλέγει νέο καγκελάριο. Ακολουθούν οι πράσινοι με 14, . Οι σοσιαλδημοκράτες νικητές των εκλογών στη γερμανία, υψηλό το ποσοστό των πρασίνων. Με διαφορά 1,7% προηγείται το . Αν τελικά το cdu καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη θέση, ο νέος κυβερνητικός συνασπισμός θα είναι κεντροδεξιός. Αντίθετα, αν επικρατήσει το spd, η . Περίπου 60,4 εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών προσέρχονται σήμερα στις κάλπες για να αναδείξουν τη νέα ομοσπονδιακή κάτω .

Με διαφορά 1,7% προηγείται το . Το αν αυτή η αλλαγή προσώπου θα συνοδευτεί και με μεγάλη πολιτική αλλαγή θα φανεί . Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Περίπου 60,4 εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών προσέρχονται σήμερα στις κάλπες για να αναδείξουν τη νέα ομοσπονδιακή κάτω . Με 1,5 μονάδα περίπου προηγείται το spd του συνασπισμού cdu/csu, όπως δείχνει η καταμέτρηση των ψήφων.

Η επόμενη κυβέρνηση της γερμανίας θα είναι πιθανότατα τρικομματική, ενώ οι διαβουλεύσεις μεταξύ των κομμάτων από την επομένη των εκλογών για τον . "THE YELLOW JOURNAL": "THE YELLOW JOURNAL" BERLIN
"THE YELLOW JOURNAL": "THE YELLOW JOURNAL" BERLIN from 3.bp.blogspot.com
Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Η επόμενη κυβέρνηση της γερμανίας θα είναι πιθανότατα τρικομματική, ενώ οι διαβουλεύσεις μεταξύ των κομμάτων από την επομένη των εκλογών για τον . Περίπου 60,4 εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών προσέρχονται σήμερα στις κάλπες για να αναδείξουν τη νέα ομοσπονδιακή κάτω . Αντίθετα, αν επικρατήσει το spd, η . Αν τελικά το cdu καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη θέση, ο νέος κυβερνητικός συνασπισμός θα είναι κεντροδεξιός. Επειτα από 16 χρόνια η γερμανία διαλέγει νέο καγκελάριο. Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ spd και cdu, σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Με 1,5 μονάδα περίπου προηγείται το spd του συνασπισμού cdu/csu, όπως δείχνει η καταμέτρηση των ψήφων.

Οι σοσιαλδημοκράτες νικητές των εκλογών στη γερμανία, υψηλό το ποσοστό των πρασίνων.

Οι σοσιαλδημοκράτες νικητές των εκλογών στη γερμανία, υψηλό το ποσοστό των πρασίνων. Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών τις πρώτες πρωινές ώρες δείχνουν (με καταμετρημένο το 24,1%) το spd και τον όλαφ σολτς να συγκεντρώνουν . Η επόμενη κυβέρνηση της γερμανίας θα είναι πιθανότατα τρικομματική, ενώ οι διαβουλεύσεις μεταξύ των κομμάτων από την επομένη των εκλογών για τον . Πιθανότατα σήμερα θα ξεκινήσουν οι διερευνητικές επαφές . Αν τελικά το cdu καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη θέση, ο νέος κυβερνητικός συνασπισμός θα είναι κεντροδεξιός. Το αν αυτή η αλλαγή προσώπου θα συνοδευτεί και με μεγάλη πολιτική αλλαγή θα φανεί . Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Με διαφορά 1,7% προηγείται το . Περίπου 60,4 εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών προσέρχονται σήμερα στις κάλπες για να αναδείξουν τη νέα ομοσπονδιακή κάτω . Αντίθετα, αν επικρατήσει το spd, η . Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ spd και cdu, σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Ακολουθούν οι πράσινοι με 14, . Νίκη του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (spd) στο κρατίδιο του βερολίνου με 22,2% (+0,6% .

Αν τελικά το cdu καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη θέση, ο νέος κυβερνητικός συνασπισμός θα είναι κεντροδεξιός. Νίκη του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (spd) στο κρατίδιο του βερολίνου με 22,2% (+0,6% . Με 1,5 μονάδα περίπου προηγείται το spd του συνασπισμού cdu/csu, όπως δείχνει η καταμέτρηση των ψήφων. Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Οι σοσιαλδημοκράτες νικητές των εκλογών στη γερμανία, υψηλό το ποσοστό των πρασίνων.

Νίκη του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (spd) στο κρατίδιο του βερολίνου με 22,2% (+0,6% . Ωρολογιακή βόμβα το
Ωρολογιακή βόμβα το from www.voria.gr
Μπορεί οι εκλογές στην γερμανία να μην έχουν αναδείξει ακόμα νικητή και η νύχτα να είναι μακριά, όμως έχουν αναδείξει τον μεγάλο χαμένο. Επειτα από 16 χρόνια η γερμανία διαλέγει νέο καγκελάριο. Με διαφορά 1,7% προηγείται το . Οι σοσιαλδημοκράτες νικητές των εκλογών στη γερμανία, υψηλό το ποσοστό των πρασίνων. Το αν αυτή η αλλαγή προσώπου θα συνοδευτεί και με μεγάλη πολιτική αλλαγή θα φανεί . Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Αντίθετα, αν επικρατήσει το spd, η . Αν τελικά το cdu καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη θέση, ο νέος κυβερνητικός συνασπισμός θα είναι κεντροδεξιός.

Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu).

Η επόμενη κυβέρνηση της γερμανίας θα είναι πιθανότατα τρικομματική, ενώ οι διαβουλεύσεις μεταξύ των κομμάτων από την επομένη των εκλογών για τον . Αν τελικά το cdu καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη θέση, ο νέος κυβερνητικός συνασπισμός θα είναι κεντροδεξιός. Αντίθετα, αν επικρατήσει το spd, η . Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών τις πρώτες πρωινές ώρες δείχνουν (με καταμετρημένο το 24,1%) το spd και τον όλαφ σολτς να συγκεντρώνουν . Νίκη του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (spd) στο κρατίδιο του βερολίνου με 22,2% (+0,6% . Πιθανότατα σήμερα θα ξεκινήσουν οι διερευνητικές επαφές . Ακολουθούν οι πράσινοι με 14, . Οι σοσιαλδημοκράτες νικητές των εκλογών στη γερμανία, υψηλό το ποσοστό των πρασίνων. Με διαφορά 1,7% προηγείται το . Με 1,5 μονάδα περίπου προηγείται το spd του συνασπισμού cdu/csu, όπως δείχνει η καταμέτρηση των ψήφων. Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ spd και cdu, σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Επειτα από 16 χρόνια η γερμανία διαλέγει νέο καγκελάριο.

Γερμανια Εκλογεσ : Η Î"ερμανία προειδοποιεί για / Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών τις πρώτες πρωινές ώρες δείχνουν (με καταμετρημένο το 24,1%) το spd και τον όλαφ σολτς να συγκεντρώνουν .. Το αν αυτή η αλλαγή προσώπου θα συνοδευτεί και με μεγάλη πολιτική αλλαγή θα φανεί . Επειτα από 16 χρόνια η γερμανία διαλέγει νέο καγκελάριο. Η επόμενη κυβέρνηση της γερμανίας θα είναι πιθανότατα τρικομματική, ενώ οι διαβουλεύσεις μεταξύ των κομμάτων από την επομένη των εκλογών για τον . Νίκη του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (spd) στο κρατίδιο του βερολίνου με 22,2% (+0,6% . Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu).